Welkom bij Kris Daniels Consulting Wilt u Tips in uw mailbox? Schrijf je dan snel in...
Home Boekhouding Fiscaliteit Opstart, Overdracht en Stopzetting van activiteiten Speciale Mandaten Bedrijf Contacteer ons
   
 
FAQ

Hoe kies ik een boekhouder/accountant?
Uw accountant moet uw vertrouwenspersoon zijn, die u fiscaal en boekhoudkundig coacht en begeleidt. Belangrijk is het derhalve dat het klikt en dat jullie op dezelfde golflengte zitten! Maak gebruik van uw sociale contacten , familie, vrienden en andere ondernemers om uw vertrouwenspersoon te zoeken. Stel je eigen criteria op aan welke jouw vertrouwenspersoon dient te voldoen. Vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan! Vergeet niet voor een vlotte samenwerking dat hij bereikbaar en beschikbaar voor u moet zijn.

Hoeveel kost een boekhouder / accountant?
Vragen over erelonen zijn frequent. De erelonen worden vrij vastgelegd in overleg met de cliënt. De erelonen moeten een getrouwe weergave zijn van de geleverde diensten aan de cliënt rekening houdend met de volgende criteria: belang en reikwijdte van de opdracht, tijd, kwalificatie, ervaring én verantwoordelijkheid bij de uitvoering van de opdracht.

Waarom een boekhouder / accountant kiezen?
Niet alleen bij de verwerking maar ook bij de steeds wijzigende wetgeving is hulp en expertise noodzakelijk voor uw onderneming. Bespaar u tijd en focus u als ondernemer op met uw core-business.

Kan ik ook terecht voor mijn belastingbrief?
Absoluut! Na een eenvoudige registratie met een volmacht vult KD Consulting uw belastingbrief in!

Raad van uw accountant is goud waard!
De nieuwe slagzin van ons Instituut!

 
 
 

FAQ

  1. Heeft u zelf misschien een vraag? Laat het ons weten!

Linkedin
 
KD Consulting - Alle rechten voorbehouden | Contacteer ons